Karin Požidajev (Larven)  - Kuidas valida tervislik alternatiiv - njom.ee

Karin Požidajev (Larven) - Kuidas valida tervislik alternatiiv

Kes on Karin Požidajev (Larven)

Karin on Youtuber, sisulooja, hobisportlane, koeraomanik ja abikaasa. Karini rõõmus olek ja meeleolukas sisu on toonud talle kaasa suure jälgijaskonna kes tema elust ja tegemistest suuresti huvi tunnevad. 

Karin meist:

Tervislik toitumine ei pea alati tähendama seda, et sa sead endale rangeid piiranguid, väärtustad ebareaalselt peenikest vormi ja väldid absoluutselt oma lemmikuid toite. Pigem on tervisliku toitumise eesmärk minu jaoks hea enesetunne, tugev tervis ja rõõmus meeleolu.

Tundub, et iga eksperdi kohta, kes ütleb teile, et teatud toit on kasulik, leiad tänapäeval internetist mõne teise eksperdi, kes väidab täpselt vastupidist. Minu jaoks on alati oluline olnud oma keha, isude ja enesetunde kuulamine ning selle põhjal otsuste tegemine.

Muidugi tahan ma ka aeg-ajalt süüa šokolaadi, kartulikrõpse, torte ja muud rämpsu. Ja tihtipeale ma seda endale ka luban. Aga igapäevaste vahepalade puhul olen siiski proovinud leida tervislikumaid alternatiive. Läbi oma otsingute jõudsingi lõpuks Njom lehekülje ja Nick’s batoonideni, milles ei ole lisatud suhkrut, palmiõli ega gluteeni. Minu esimene mõte – liiga hea, et olla tõsi.

Njom toodete fänn olen ma olnud nüüdseks natukene üle aasta. Avastasin nad puhtalt läbi sotsiaalmeedia ning olin ülimalt üllatunud kui lõpuks ka nende Nick’s batoone proovida sain. Tavalise tummise proteiinibatooni asemel olid need maitseeelamused palju rikkamad ja tõetruumad. Mul oli selline tunne nagu sõin “päris” šokolaadi – seda rämpsu, mida ihaldasin. Vaimne rahulolu oli tagatud ja samas sain ka füüsilise vormi mõttes kindel olla, et ei tee endale ja oma tervisele Njom tooteid tarbides liiga.

Täiesti suhkruvaba elustiili ma siiski siiani ei harrasta. Kui see sulle sobib, siis mul on sinu üle väga hea meel. Mulle aga meeldib mõelda, et ükski toit ei ole keelatud või et ma pean millestki elu lõpuni loobuma. Tasakaal on minu jaoks võti. Inimesele, kes tahab teha esimesi samme tervisliku toitumise suunas soovitaks ma ka kõigepealt alustada ebatervisliku toidu portsjonite vähendamisest ja mitte nii sageli söömisest. Kui see muutub tavapäraseks, siis saab juba sisse tuua alternatiive ja vähendada rämpsu oma elust. Ei tasu endaga kohe liiga karm olla, ebarealistlikke eesmärke seada või end karistada kui mõnikord ei ole valikud kõige tervislikumad.

Mina soovitaks kõigile ka oma lemmiktooteid Njom valikust, mis teevad sinu tervisliku toitumise teekonna kindlasti kergemaks. Kõige lemmikumat toodet Njom sortimendist on raske valida aga hetkel ütlen, et see on Nick’s Soft Toffee batoon - täiesti ideaalne magusapomm karamellisõbrale. Pehme toffee maitseline kreem on kui haamer naelapea pihta neile, kes üldjuhul tunnevad, et nad tahaks mitu šokolaadi korraga süüa. Soft Toffee batoonis on kõigest 110kcal ja tunnen, et see on ideaalne vahepala õhtuse magusaisu rahuldamiseks.

 

 

 

Teiseks suureks lemmikuks on koolamaitselised kummikarud Free From Fellows valikust.

 

 

Karin Požidajev
Youtuber, sisulooja

Teadaanded 🗣

PS! Tahad paramat pakkumist?! Liitu meie uudiskirjaga ja saad alati esimesena teada. Keri natuke alla👇🏼 ja lisa oma email.

Tagasi njom.ee Blogi

Parimad pakkumised

1 4