Helena Mang - Njom päästab päeva - njom.ee

Helena Mang - Njom päästab päeva

 

(Pilt: Jüri Kartul)

Kes on Helena Mang?

Ta on ema, tütar, õde, naine, kolleeg ja sportlane. Kõik nad on omavahel seotud ja täiendavad teineteist. Meie jaoks on aga Helena ennekõike suur eeskuju, tervisliku toidu entusiast ja inimene, kes motiveerib teisi tegema paremaid valikuid! 🤍  

Helena saavutused:

10. IFBB Elite PRO Bikini aastal 2019 (MM)
2019 IFBB Belt and Road Pro Show hõbemedalist

Eesti meister bikiinifitnessis
Eesti karikavõitja bikiinifitnessis
Maailmameistrivõistluste pronksmedalist
Euroopa Meistrivõistluste pronksmedalist
Mitmekordne Läti lahtiste meistrivõistluste võitja

Põhjamaade meistrivõistluste hõbemedal
Amateur Olympia pronksmedal
Diamond Cup Milano hõbemedal
Bikiinifitnessi maailma üldedetabeli 8. koht (2017.a)

Helena meist:

Mäletan Njomi juba 4-5 aasta tagusest ajast, kui funktsionaalsed toidud olid Eesti turul pigem haruldus. Esimesena meenuvad teerajajatena NJIE proteiini pudingud, mis maitsesid mega hästi ja olid seejuures täiesti suhkruvabad. See oli ikka haruldus- leida midagi mis on kaloraažilt figuurisõbralik ja samas ei mingisugust kompromissi ka maitse osas. Win, win!

Tänaseks on neid “lemmikuid” Njomi valikusse muidugi hulganisti juurde siginenud ja iga uue lisanduva brändiga on kerge wow-efekt. Mõtlen iga kord, et enam ei saa ju tooted paremaks/maitsvamaks/tervislikumaks minna ja siis boom! Jälle midagi, mida pole osanud oodata/soovidagi.


Hetkel on lemmikud kindlasti Nicks’i hiljuti uuenenud välimuse & sisuga valgubatoonid, vahvlid ja šokolaadid ning ootan pikkisilmi lisa ka jäätise perekonda (olen näinud/kuulnud, et peagi on lootust!).  


Samuti olen rõõmus NORR funktsionaalsete jookide üle - kaubanduses on veel liiga vähe suhkruvabasid valikuid. Ja no need joogid ei ole ju lihtsalt suhkruvabad vaid ka väga värskendavad, maitsvad, vitamiinidega & kofeiinivabad (jah, vahel on see pluss!).

 

 

Täiesti 100% suhkruvaba elu ma ei ela, see lihtsalt ei ole hetke (kaubandus)olukorras võimalik. Seda enam, kus vähegi võimalik, väldin lisatud suhkruid.

Njomi valikus olevad tooted teevad elu nii palju lihtsamaks- Nicks suhkruasendajaga saab väga edukalt mis tahes toite valmistada, kooke küpsetada jne. Stevia tilkadega saab muuta naturaalsed piimatooted, jääkohvi või miks mitte ka oma hommikuse latte magusamaks ja seda täiesti ilma lisanduva kalorikuluta.

 

  

 

Ja juhul kui ikka klassikaline “magusa isu” vaevab, siis 1 väike šokolaad (Nicksi crunchy caramel on lihtsalt parim!) päästab päeva. Suhkruvabad maiustused ei kõiguta veresuhkrut ja peale mõningat maiustamist jääb ära tunne, et isu ei saagi kuidagi rahuldatud. Samuti aitab kõrge valgusisaldus batoonides kaasa täiskõhutunde tekkimisele. Mis peamine, peale söömist ei ole ebameeldivat/rasket tunnet kõhus.  

 

 

  

Peale selle, et Njomi valikus olevad tooted on maitsvad (mis on väga oluline!) on ka nende koostisosade nimekirjad muljetavaldavalt lühikesed. Ei lisatud suhkrut, ei palmiõli, tihti ka gluteenivabad. Kõik mida tõesti vaja ja mitte midagi “niisama täiteks”.

Toitumist puudutavaid valikuid tehes ei saa alati 100% hinnast lähtuda - tasub mõelda, mis koostisosad peituvad hirmus odava toote sees. 

Olen alati mõelnud, et keha on nagu auto ja toit on kütus- tangi vaid kvaliteetselt!

Helena Mang
IFBB Elite PRO Bikini

Teadaanded 🗣

PS! Tahad paramat pakkumist?! Liitu meie uudiskirjaga ja saad alati esimesena teada. Keri natuke alla👇🏼 ja lisa oma email.

Tagasi njom.ee Blogi

Parimad pakkumised

1 4